Snart ska...

...Snart ska vi ner till Bowling hallen ! Jag kommer att äga sönder alla!! :D eller inte...
Jag kommer att bryta tummen eller nått annat creepy!
Nej , men håll gärna tummarna för mig ! (Y)

PUSSEN PÅ ER :*




//Nathalie <333


Jag är seg..-.-'

Hejsan , jag lever jag lovar...


Jag har inte haft orken att blogga!! FÖRLÅT!

Jag saknar min älsk... jag har inte pratat med henne på hela dagen ! Och det kommer säkert inte bli förens imorgon!
Jag saknar dig älsk, bah så att du vet det !

Men ni får ha det så bra så bloggar jag kanske kanske imorgon!
Jag kanske kan få min morbror att blogga ett inlägg också, eftersom att han kommer hit till mormor imorgon!

Ja just , jag är hos mormor för att mamma och hennes boyfriend är i Thailand! SAKNAR HENNE *-*

PUSSEN !! :*


//Nathalie<333


LITE GÖTT OCH BLÖNDAT haha

Heej heej ,

Jag stack mig på en kaktus nyss, det gjorde inte lite...ont. HAHA schmidigt.
Jag är hemma hos mamma just nu , jag skulle hämta min lillebrors skridskor. Igår sov jag med min syster. Har saknat henne , och det har varit ensamt att sova i en så stor 1,60 säng...

Aja.. jag har iallafall varit i skolan idag ... det har varit sådär... eftersom att jag har känt mig som ett fuckin vrak hela dagen . Men det var ändå ganska bra dag ... Vi kollade på Matrix på B-språket. Filmen är riktigt bra , men alltså vi ska skriva om den sen , och hur fan beskriver man handlingen i Matrix? Finns det änns någon mening i den filmen ?? Handlingen är väll att han den där, Neo, är typ den utvalda och han ska rädda alla människor som odlas på fällt eller något ? Aja... Någon vänlig själ som kan hjälpa mig att komma på meningen med Matrix?

Bra sätt att gå ner i vikt är nästa samtals ämne... Jag behöver det , jag vill gå ner i vikt.. Iallafall få smalare ben , och kanske en plattare mage *-* Hjälp sökes, snälla!

´Har ni hört låten "Kiss my eyes and lay me to sleep" ? Den är iallafall sjukt bra, lite kort , men fortfarande sjukt bra! den slår inte någon av THs låtar, men den är värd att lyssna på . Idag drar mammas pojkvän till Tyskland, den jäveln... jag vill också... jag vill också åka dit... Någon som hänger med? Kom igen , var inte blyga !! Häng med nu , sjukt kul ju!

Jag saknar Josse... Mycket! JÄTTE MYCKET! Vi hann inte chatta så länge igår , för att jag skulle till Gården med syster yster! ( Vilket var ruuligt... RUUUUUULIGT haha, puss) . Jaja jag får försöka få tag på min lilla erkieperkie, så att vi kan snacka! Haha , istället för älsklipälski , så ska jag kalla henne min lilla Erkieperkie! naaw ! Haha.

Men nu är det så att ... ni får ha det så bra alla söta , så skrivs vi säkert senare ikväll ;) men jag ska skriva på min recension också så jag ska försöka skriva! Kanske slänger in en fanfic del ikväll också ;)

Och Josse jag vet att du kommer att älska det som kommer upp i Fanficen *-* det är ingen *host host* scen ,utan det är en gullig sen .

Ha det gött och vakna törrt mina sötnosar !

Pussen :*

// Nathalie <333


TJOLLAHOPP

Tjenare alla snorkäkare! ( ÅH FY FAN VAD DET LÄT ÄCKLIGT YUCK)

Nu ska jag kolla film med min älskade syster yster, som jag inte har träffat på en vecka!! SAKNAT HENNE! <3
Vi har inte gjort så mycket vi har varit på gården och jag klådde henne ¨på pingis... dock vann hon mot mig på biljard vilket inte var lika roligt... Men aja nu ska jag socialisera mig med henne så får vi skrivas imorgon eller senare ikväll!!

Pussen :*

// Nathalie<333


Du!<3



Josefine

Du vet inte hur sjukt mycket du betyder för mig. Jag älskar dig så sjukt mycket! Jag vill tacka dig för att du finns där för mig. Jag önskar att du kunde vara hos mig hela tiden. Jag önskar att det kunde vara mer än msn och telefon. Att vi kunde träffas dagligen. Jag behöver dig, du är min drog. Utan dig skulle jag kolappsa. Tack för att du kom in i mitt liv. Tack för att du finns, tack för att du föddes! Tack Gud för att han har givit mig en av sina änglar. Jag kan inte låta bli att gråta när jag skriver det här. Du är mitt liv Josefine, bara så att du vet det! Du kan bete dig hur du vill mot mig, jag skulle ändå älska dig lika mycket. Och som du sa : Systrar bårkar väll också ibland! Dom orden betydde, det visar att du inte bryr dig om vi bråkar. Du anar inte hur mycket jag behöver dig. Hur mycket jag är beroende av dig. Och det sista jag vill är att min ilska ska gå ut över dig när mitt liv är piss. Hur kan man egentligen skaffa så många minnen genom bara msn . På bara några månader så har vi fyllt nästan en hel bok med minnen. Jag kan knappt vänta tills jag får krama om dig på riktigt, inte i tanken , utan på riktigt. Och på den bästa dagen i våra liv.
Det är helt sinnesjukt hur man kan älska en person såhär mycket utan att ha träffat den.
Jag kommer alltid att stötta dig till 111111111000 % och mer. Mitt liv är beroende av ditt liv. Det är du som ger mig livskraft ,du vet så sjukt mycket mer om mig än vad någon annan gör. Och en vacker dag så ska du och jag till Tyskland! Vi ska leva livet tillsammans Josefine, livet som tvillingar för alltid.
Jag skulle kunna sitta här och skriva hur mycket jag älskar dig, hur länge som helst på så många sätt, men det skulle bli för långt! Tänk att du har gått omkring på jorden i 14 snart 15 år och jag har inte vetat om det . Du har alltid funnits någonstans utan att jag har haft en ända aning om det . Och sen bah poff så finns du där. I sommar så ska vi vara med varandra, vi ska prata, vi ska skratta vi ska göra allt tillsammans. Du och jag , Gift of a friend, Billjuck och Tomjuck! Det är våran psykade humor!
Jag har alltid roligt med dig, jag kan vara på piss humör och sen får jag prata med dig och hela min värld ser ljusare ut. Bara att du finns där får mig att känna mig trygg. Och när du skriver allt det där när vi ska logga ut från msn , det får mig att må så bra , och jag börjar nästan gråta varenda gång för att jag tänker på hur jävla fuckin mycket jag älskar dig. Utan dig inget mig. Jag kommer inte att släppa dig i sthlm jag kommer iallafall inte vilja det. Jag kommer att hålla i dig. Och även om jag släpper dig då så kommer jag att bildligt talar aldrig att släppa dig, du och jag in i döden så är det bara så är det! Jag sitter här och lyssnar på Maybe ett piano stycke av en pianist som heter Yiruma och tänker på dig, den beskriver dig! När jag lyssnar på den melodin så är det direkt dig jag tänker på. Den är glad ibland och då tänker jag på alla gånger vi skrattar tills vi gråter tillsammans, och sen blir den lite dystrare och då allt sorgligt som vi har pratat om.
Du är så underbar så jävla underbar så att det inte är sant! Du ska veta att du behöver aldrig aldrig i hela ditt liv tvivla på min kärlek till dig. Jag är veden och du är glöden jag behöver för att fatta eld!
Du och Tokio Hotel är mitt fuckin liv, kan ni fatta det ! Det är ni som betyder. Gud nu blir jag helt deprimerad över att jag inte kan säga det här till dig face to face. Vart du än är vart du än gör, så är du min tvilling. Mår du bra mår jag bra, mår du piss mår jag piss, och jag lovar att jag gör allt för dig. Ber du mig att dra åt helvete så gör jag det. Ber du mig att gråta med dig så gör jag det, ber du mig att skratta med dig så gör jag det. Jag gör allt för dig älskling allt. Bokstavligt talat. Tom och Bill i våra hjärtan för evigt. Vafan skulle vi göra utan dom? Hur fan skulle vi klara oss utan våra älsklingar! Och jag tackar dig även för det här, du har inte fått mig att ge upp ! Utan du har fått mig att se möjligheterna med det! Det finns inget som jag inte älskar med dig Josefine, du och jag für immer und ewig and thats it.

 LIEBE DICH

(klicka på bilderna för att få se den större versionen)

Jag älskar er mest!! Georg och Gustav också såklart, inget Tokio Hotel utan dom !<3
The world comes to life, and everythings right, the beauty you are when you open your heart and believe, in...The GIFT OF A FRIEND!!
Nu ska jag inte skriva så mycket mer, utan jag ska gå och lägga mig! Jag kände bara att jag behövde skriva om min älskade tvilling och berätta för henne vad jag känner för henne!

Syskon kärlek, älskart! ÄLSKAR DIG JOSEFINE!! tvivla aldrig<3

NATHALIE LIEBE JOSEFINE FÜR IMMER UND EWIG!!

Pussen :*


Random söndag

Här sitter jag i mitt rum och bloggar... haha! FAN VAD FAIL DET LÄT !
Jag har iallafall döds tråkigt! Kanske ska ta och gå ner med min lilla data och kolla på Constantine för typ 1000 gången , men shit vad den filmen är bra alltså! Jag måste fan ha AVATAR på DVD.
Juste jag var och såg den med min syster i fredags! OCH FY FAN VAD DEN VAR BRA! JAG ÄLSKAR DEN! DET MÅSTE FAN HA VARIT DEN BÄSTA FILMEN GENOM TIDERNA OMG.

Det är typ ingen inne på msn , som vill prata med mig... alla är bara rentav osociala haha.
Jag ska nog plugga lite matte snart innan mormor och morfar kommer. Då kommer det säkert bli lite roligare här hemma. Söndagar är bara en dag som man inte orkar med. Kan det inte bara vara helg till typ tisdag... Då skulle man få två dagar som man bara kunde njuta av , och sen kunde måndag vara den här ångest laddade dagen som ingen typ orkar med.

Jag har börjat vela... vill jag verkligen pierca mig i ansiktet`? Ohja jag vill, men jag är fortfarande velig hmm.
Pierca mig i naven vill jag iallafall göra! En svart fin navel piercing ohja *-*.
Alla säger att jag skulle passa med en piercing i läppen , och jag tycker också att det är snyggt men jag vet inte om jag skulle tröttna på det efter ett tag . Ni som inte har sett TH någon gång har säkert inte heller sett Tom Kaulitz fin fina piercing, det är en sådann läpp piercing jag vill ha *-* så über snyggt.
Där har ni Tom Kaulitz, och hans fin fina piercing (VILL HA)
Men ni får ha det så gött mina gottegrisar så skrivs vi senare.

Pussen :*

//Nathalie<333


LÖRDAG!

LÖRDAG, ÄNTLIGEN LÖRDAG!

Men det finns fan inget att göra... Och jag ursäktar att det inte har blivit några blogg inlägg i veckan... Men jag har barainte orkat klicka mig in här och skriva.
Men ni får förlåta mig !! Hoppas att ni har haft en bra vecka!

Pussen :*

/Nathalie<333


Happyland

Tjena tjena

Jag sitter i min säng och kollar på Tokio Hotel Caught on Camera! Jaa dom kom faktiskt igår så sjukt bra!*
LOVE YOU GUYS!!

Pussen :*

// Nathalie <333


Gott och blandat !

Heej heej ,
Nu kommer jag med ett litet blogg inlägg igen haha.
Jag tänkte bara säga att jag kommer att sakna ihjäl mig efter min syster. Haha, och du om du kollar på The children utan mig så lovar jag att jag dödar dig !! (a´
Jag håller på att skriva fanfic just nu ! Hoppas att ni är taggade på en del till haha.
Iallafall ni som läser, men ni andra kan ju kolla in på min fanfic blogg
www.Tokiohotelff.blogg.se det är aldrig försent att börja läsa! Det lovar jag haha. Man hänger nog ganska snabbt med i historien eftersom att det händer nya saker hela tiden .

Men nu ska jag återgå till skrivandet !

Och BTW jag saknar mitt Mongo! (a´Älskar dig<3

Pussen :*

//Nathalie <333


Uppsala nästa

Tjenare alla monster diggare.

Idag blir det heading back to Uppsala, efter en vecka hemma i Åkersberga.
Jag kommer att sakna min syster , men jag antar att det är smällar man får ta . Jag kommer sakna att kunna skriva fanfic varenda dag flera delar.
Thats sucks ganska hårt faktiskt. Min fanfic är mitt tidsfördriv. Men som sagt nu ska jag försöka satsa i skolan så fanficen får komma efter skolan och kompisarna.
Jag ska nog försöka ragga ihop mig med en kompis till helgen som kan hjälpa mig att plugga matte haha.
Ta till ängla ögonen bah så är dom fast haha. Nej men jag hoppas att det är någon som kan iallafall.
Fan vad gött det har varit med jullov. Så sjukt skönt. Vara uppe sent ! LOV DET ÄR LIVET !!
Men jag ska försöka att blogga lité i veckan ! Något inlägg måste det ju bli.
Hur har erat lov varit då ? Mitt har varit lite av och till, jag har inte haft något att göra.
Men annars har det varit kanoners.

Ha det gött och vakna törrt så skrivs vi sen .

Pussen :*

//Nathalie<333


Tokio Hotel <3

Ich liebe Tokio Hotel über alles! Du bist mein Leben! Your music is wonderful, wonderful Sie sind, gibt es keine Streiks Sie. Nicht mit einem Pferd Längen. Ann's nicht! Sie sind absolut die beste. Ich liebe dich am meisten, habe ich gesagt, was ich weiß, aber ich wirklich, du bist mein hjärta.Tokio Hotel für immer in meinem Herzen. Ich würde alles für dich tun würde ich auf Sie springen, würde ich würde ich dafür alles.
Hoffe, Sie verstehen die Ära der wichtige Bedeutung in meinem Leben. Ohne euch wäre ich nicht fucking något.Tä zu bewältigen, wenn ich nur konnte, was du damit sagen. Jetzt ist es nicht so einfach. Es ist nicht nur zu Fuß bis auf Sie und sagen, hey Ich liebe dich. Aber man muss ein bisschen für det.Bill Kampf-Tom-Georg-Gustav, bist du fucking the best there is! Beifall für Sie! Liebe dich! Für immer!
Puss puss auf Sie!

Jag ÄLSKAR er och jag gör vafan som helst för att få dig BK.

(a`<33



Nu ska jag och syster yster se på film HA DET GÖTT och vakna törrt!
Någon mer än jag som har ångest inför skolan ?

Puss kram

// Nathalie <333


Wunderschön !!!(L)

Josefine

Jag älskar dig underbara unge bara så att du vet det asså! Du är mitt liv du är mitt allt. Utan dig vore inte livet värt att leva. Om jag inte har sagt det förut så säger jag det nu , jag älskar dig min lilla aa du är allt så . Eller du behöver inte vara Hitler eller Stalin du får vara allt gott haha!
Jag längtar tills vi träffas! Jag älskar dig mest av allt. Och kom ihåg att messa imorgon okej .
Jag finns alltid för dig älskling , alltid okej . Som sagt du kan göra det värsa som finns i världen och jag står bakom dig till 110% om inte mer.
Jag lever för dig och TH ni är mitt fuckin liv alltså. Utan er och jag vore ingenting . Jag vore aska, jag vore aska från en eld som förr brann.Tvillingar föralltid.

J und N = Für immer und ewig ! (L) du är allt för mig. Tvivla aldrig på min kärlek till dig.



Syster

Du är den bästa systern man kan ha! Och jag vill jobba för att få upp våran kontakt igen.
Jag vill att det ska bli så bra som möjligt. Jag tycker att denh här veckan har varit bra! Vi har haft den kontakten som vi hade förr. Vi har skrattat tillsammans som aldrig förr. Det var sjukt längesedan jag hade den här kontakten med dig. Jag älskar dig min underbara syster , du hjälper mig att orka! Även fast du kanske inte tycker det eller märker det så är du en så sjukt stark person . Du finns alltid för mig.  Jag älskar dig okej . Vi kan bråka hur mycket som helst men jag älskar dig ändå! GLÖM ALDRIG DET ! Vi måste börja ringa och messa varandra oftare. Det blir ofta bara , Heej , vad gör du på sms... Jag vill ha tillbaka våra långa telefon samtal dom vi hade förut. Att bara sitta och prata skit i telefonen om saker som inte änns berörde än . Bara att prata med dig får mig att må bra! Hoppas att du förstår hur mycket du betyder för mig.

Systrar Für Immer ! (a´<333333333



Tokio Hotel

Tack , först och främst ett stort fett tack !! Ni får mig att må så sjukt bra! Era låtar,era texter och framför allt ni! NI får mig att må så bra , klara allt. Hårt i skolan då finns eran musik där och man lugnar ner sig.
Har man tråkigt så finns era videos på datan ! Ni finns i mitt hjärta! Ni finns över allt för att ni är mitt Fuckin liv.
Jag älskar er Killar mer än vad ni tror och vet eftersom att ni inte vet det haha.
Eran humor är så sjukt lik min så att det är lätt att skratta med er. Nån gång ska jag träffa er och då ska jag slänga ut mig ett stort fett tack till er. För ni måste förstå vad ni har gjort för mig. Jag tänker inte dra upp hela historien för er. För det är bara min TH tröja och Josefine som vet historien i detalj.
Ni är älskade så djupt så att det inte är klokt.Jag kommer att älska er in i döden IN I DÖDEN .
Jag ska se er snart ! Det kommer att bli dom två bästa dagarna i mitt liv. Det finns bara några få som fattar hur stort det är för mig.
"I djump for you!" Thats it . Jag gör det för er killar jag skulle sätta livet till om det gällde er! Fan vad jag älskar er killar!! Bill- Tom- Georg- Gustav Ni är mitt liv och tack för att ni finns! Danke schön ;P
Tokio Hotel auf meine hearz!! (a´Liebe dich


Puss och kram

// Nathalie<333


Kampf der liebe

Förlåt det var inte meningen ,
Jag har så dåligt samvete , det var inte meningen att göra så mot mig , inte alls. Du får vara arg på mig och du kan säga det . Jag kan ta sånt. Jag vill bara veta om du fortfarande älskar mig på samma sätt eller om du har gett upp totalt. Som sagt du kan skrika åt mig, du kan slå mig, du kan skratta med mig du kan göra allt, jag finns för dig ändå.
Jag vill bara inte att du ska må dåligt, och om jag fick dig att må sämre så snälla sig det .
Du är det viktigaste jag har , för du har funnits för mig sen första gången vi pratade. Jag lät bara allt gå ut över dig nu och det var inte meningen .
Om du kommenterar det här inlägget skriv inte ditt namn då är du snäll för då kommer alla bara vilja veta vad som hände och det orkar jag inte. För om du är sur på mig så vill jag att det ska vara mellan oss.
Jag älskar dig och jag vet jag vet att din kärlek till honom är verklig och jag vill inte förstöra den ännu mer.
Jag vill att du ska satsa allt på det , och att du inte ska ge upp för fem öre.
Livet är för kort för att gå och ge upp på allt man tror på så snälla! Snälla för mig , GE INTE UPP!
Jag älskar dig mer än vad man kan älska en människa! Hoppas att du förstår det .

ÄLSKAR DIG, ICH LIEBE DICH für immer.



Puss och kram

// Nathalie <333




Håll ut, Håll i , Håll igen!

Halli hallo,

Jag ligger i syrrans säng och kollar film med henne. Jag skrev precis klart en del i fanficen.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag känner bara att jag vill använda fingrarna.
Och jag är sugen på något, men jag vet inte vad! Haha, jag funderar på om jag ska gå ut och dricka något. Typ ... Vatten . Haha , det är det vi har just nu ! Men det är det som är godast också! Vatten i mitt <3
På måndag så kommer kanske jag få post med något vackert i ! Hoppas att dom fina fina DVDrna ligger hemma då jag kommer. Jag ska plugga matte med mamma också. Och tro det eller ej men det var jag som gav förslaget.
Jag måste måste bli bättre på matte nu. Klarar jag G så thats fine. Men nu gick det lite sämre än G senaste terminen så.
Jag hade bra betyg i alla andra ämnen typ förutom matte som jag sög i rent ut sagt.
Jag funderar på om jag ska ta en promenad imorgon. Om det inte är rövkallt ute som idag. Jag och syrran skulle ta oss ner till centrum för att köpa mjölk. Jag trodde fan att jag skulle avlida haha.
Jag frös inte om armarna eller benen fast jag hade bara jeans leggins och en skinnjacka, men jag frös som en gris om kinderna, pannan, hakan , och fötterna. När vi kom hem så var jag helt röd i ansiktet och mina tår hade ingen känsel. Mina öron sved som fan när dom började "Tina" haha.
Jag ska nog dra upp en dagens fråga och ett dagens citat här imorgon eller vad tycker ni?

Min underbara syrra har fixat mitt kommentar fällt också så man ser en bild på dom finate tvillingarna när man skriver en kommentar till mig. Najs va!
Jag har bestämt att jag ska fan åka till Tyskland till jul , screw Sverige , jag ska fira Jul i tyskland på ett hotell rum, bara jag hittar dom , eller hur?
Ja här ska det satsas på stort haha. Tja alltså det är ett år kvar men whatever haha, lika bra att börja planera nu ju. Bättre sent än aldrig, eller nej så kan jag ju inte skriva jag är ju tidig. Haha.

Visste ni att jag red förut? Nej det gjorde ni säkert inte, eller joo en del av er men inte alla.
Jag red på ett stall vid Ica Maxi. Det var skit bra där. Och jag saknar ridningen lite, men det tog upp mycket tid och det var så sent på kvällen så man vart as trött.
Jag tecknar ganska ofta också, och jag skriver . Jag skriver böcker och min Fanfic.

Snart är det skola också , och fan vad jag inte längtar . Jag har snarare ångest. Men som tur var så har jag underbara människor som stöttar mig.
Jag kommer dock inte kunna prata med Josse lika mycket som jag har kunnat göra under lovet :(
Men men , man taver vad man haver ?? eller hur fan man säger. Vi satt fan uppe vid msn till två på nätterna och bara snackade. Skickade TH videos och sånt till varandra. Lov . Det är fan livet det . Frihet, man lyckas undgå skolan ett tag men åker sedan in i fängelset igen . Och det lastas läxa på läxa och man får panik, och skol ångest.
Jag skulle jätte gärna bara skippa skolan.
Men jag längtar faktiskt till gymnasiet. Jag längtar till att få börja om. Med personer man inte känner. Man kan börja vara sig själv på riktigt och man vet att dom personerna accepterar dig för den du är.

Aja nu ska jag inte sitta här och slösa eran värdefulla tid haha. Ni får ha det så bra så skrivs vi imorgon.

Puss & Kram

// Nathalie<333


Walking in Memphis!

Cha cha ,

Nu sitter jag här i soffan och skriver fanfic, och lyssnar på Kalles nya skiva. Riktigt bra. Jag ska nog bara ta det lugnt ikväll. Har inget annat att göra. Jag har inte gjort något på hela veckan. Eller jo, jag har varit hemma med min lillebror hela veckan. Det var ingen som kunde vara med mig på helgen heller så.
Hur har ni det då? Mår ni bra? Det hoppas jag. Jag sitter och kollar bilder på Baby! (Bill) . Ska snart fortsätta med min fanfic del.
Jag skulle vilja gå ut på en långpromenad men jag orkar inte. Jag måste ut och springa snart också. Jag har inte rört mig på nästan hela veckan. Vilket iställe resulterat med dåligt ätande.
Pappa och mina små brorsor ska ha filmkväll ikväll! Mysigt mysigt.
Jag ska väll också kolla på någon film och prata med älskling ( Josefine). HJÄP mig säg något roligt man kan göra på datan. Jag lyssnar redan på musik och det är det roligaste jag kan komma på.
"Walking in memphis!" Haha så sitter jag just nu.
Nästa vecka börjar skolan också. Usch usch usch . Har typ ångest ångest som fan.
Men men det är väll bara att bita ihop den sista terminen i nian och sen gå över till gymnasiet.


Puss på er mina små sötnosar så skrivs vi senare.

Puss och kram

//Nathalie <333


And we all shine on, like the moon, and the stars, and the sun!

Heej heej ,

Jag sitter i soffan, jag gick upp för ungefär en halvtimme sedan. Lillebrorsan har ännu inte gått upp.
När han kommer upp ska jag fixa frukost åt honom.

Om jag säger att jag inget gjort, varför blir jag då den anklagade? Det är allt jag undrar och det är allt jag vill ha svar på. Helt plötsligt har det blivit en sånhär " Good girl gone bad" Situation. Aja, det spelar egentligen ingen roll för mig just nu. Jag orkar ännu inte. Att gråta sig till sömns är en grej , det kan jag orka för det har jag gjort dom senaste veckorna. Men jag har fått stöd dom senaste dagarna av en jag inte tänker nämna namnet på, för hon vet nog bäst vem hon är. Men aja, det är väll bara att smälla upp ett fett jävla smile på läpparna och låtsas le åt allt det här. Men jag orkar inte mer med allt det här...

Hur är det med er bloggläsare då?
Är det bättre med er? Det hoppas jag ! Vill ju inte att ni ska vara deprimerade.
Hmm ,inte ett piss har hänt i mitt liv den här veckan. Jag har bara varit hemma. Umgåtts med lillebrorsan vilket alltid är mysigt. Igår var syrran på bio och såg New Moon , och hon tyckte som jag , att den var skit bra men ett jätte jobbigt slut. Fast jag har ju läst böckerna så jag vet hur det blir hihi.

Jag ska ringa Josefine idag också, och rädda henne lite, hihi. Då blir jag nog på bra humör igen! Men det är några timmar dit.*suck*.

Jag gick in på rummet igår, och fixade med film. Jag la mig i sängen och kollade på Constantine. Någon som har sett den ? Sjukt bra film! Jag somnade dock i mitten av filmen ungefär, så jag kom inte ut på hela kvällen. Förlåt.
Men jag vaknade till lite när Syrran kom hem . Eller då låg jag och hade börjat att se om hela filmen , och var en liten bit över mitten av filmen .
Syrran fick mig på bra humör igår när hon hade kommit hem , tack!

Jag vet inte vad jag ska skriva mer just nu, det står klar still i mitt huvud. * Klar still?*
Men jag hoppas att ni får en skön fredag så skrivs vi senare.

Puss & Kram

//Nathalie <333


Feeling Good

Tjena Tjena,

Länge sedan nu ! Men jag har fokuserat mer på fanficen och sånt just nu.
Snart börjar skolan igen , vilket suger! Jag hatar skolan , ursäkta men jag verkligen hatar den.
Jag sitter och lyssnar på Spotify, just nu är det Feeling Good med Muse som spelas!!

Ni får ha det så bra så skriver jag mer sen då jag orkar

puss och kram

//Nathalie<333


Lämna Sverige

Jag orkar inte med Sverige längre...

JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!!! Tänk att få åka till Tyskland eller till Grekland!!! Jag saknar Grekland!
Stränderna, och när vi hyrde moppar och åkte omkring!
Dom små cola flaskorna, det turkosa vattnet!
GUD TA MIG TILLBAKA!!

Har jag sagt att jag vill ha Bill?? Neeej jag tror inte heller att jag har sagt det (a´

Funderar på om jag ska se någon film ikväll... Kanske kanske inte...
Ni får iallafall ha det så bra!!

puss och kram

// Nathalie<333


Ny blogg , lekkah leeeeeekkah

Först och främst vill jag tacka älskade Josse för den sjukt snygga bloggen som hon har fixat!!
Jag vart sjukt nöjd!! Tack älskling!

det här blir det första inlägget i nya bloggen!!
Tack igen Josse för den fina bloggen!! Älskar den !<3

Puss och kram !

// Nathalie <333


http://jowsakaulitz.blogg.se/ || Fixade min blogg!

Bovchicavaovao!!

Tjaah alla JosefineKaulitz här! :D
Nu har jag fixat Nattis blogg!
En rejäl ändring tycker jag :)

Hoppas ni gillar den nu då!
o besök gärna min blogg,

http://jowsakaulitz.blogg.se/

Jag skulle bara testa och se om det funkar med inlägg o allt^^
Hoppas ni har det bra, nu ska jag lämna över bloggen till Nattis!
Älskar dig gumman!!!!
DU OCH TOKIO HOTEL ÄR MITT LIV!!
DU OCH JAG, TVILLINGAR FÖR LIVET!! TILLS DÖDEN SKILJER OSS ÅT!!
<33333333333333333333333333333333333333333333333333333


(Jag och älskling!! THITHITHI!!)

Reklam filmer, och Tele snack.

Cha cha bloggen ( Ulf stile )

Jag antar att ni inte har missat den nya ica reklamen ?? När Ulf fixar video blogg!
Så sjukt klockren , haha och lägg märke till posen i slutet haha.
Det är min favorit reklam just nu iallafall, haha. Och jag vet att Josefine också har lite känslor för den reklamen (Y) haha.

Jag pratade med Josefine i telefon. Vi pratade i en timme och en kvart! Fett najs! Och flumm vart man också.
Jag vet inte vad det är... men vi börjar fnittra, skratta och rodna såfort man änns säger Tom eller Bill.
Behövde prata av mig med någon , och eftersom att alla andra som jag frågade sa Neeeej, eller jag pallar inte prata i tele , så ringde jag underbara Josse och kom upp i varv ganska snabbt. Jag tror inte att vi kan hålla klaffen i mer än en sekund innan vi måste prata igen. Och vi pratar i munnen på varandra hela tiden utan att vi bryr oss vi hör ändå vad den andra säger haha. ÄLSKAR våran humor asså!!

Haha "Vilda musen" Vafan , HAHA! Det var lite skojsigt,  haha! Det tyckte till och med plastmamma, eller hur??

Ja iallafall jag är lite sent ut nu men iallafall nu är det den 5 och om en månad ska jag sitta i scandinavium och kolla på underbaraste människorna på jorden !!! ( IGEN)
Men iallafall jag la inte in dagens bild igår (4 januari) så här kommer 4 januaris, dagens bild.

Och den får söta Tom stå för !! ( Visst är det en må bra bild! Man blir så glad av den !! Kan man kolla på den utan att le?? Tror inte det!)



Och Josse!! I know you want him , I know he wants ya!!

Jag har fått en liten crush på att rediera bilder också *flinar*. Har blivit som en ny Hobby när inget annat finns att göra! Haha jag kan knappt koncentrera mig på att skiva när jag ser bilden här ovan , särskillt den längst ner till vänster på Tom då han gör fisk munnen haha.
Den lixxom drar till sig uppmärksamhet haha.
Imorgon tror jag fane mig att dagens bild får bli en med Bill... Jag måste bara hitta en bild med honom som beskriver morgon dagen känsla * flinar, och tindrar med ögonen*. Eftersom att han är min älskling så beskriver ju varje bild på honom min känsla för honom, haha! * där fick jag till det allt va?!*
Nu tycker jag att jag skriver en massa tråkig Bullshiit HAHA. Men jag tycker att ni ska fortsätta läsa!
För ni har väll ändå inget bättre för er??
Nää precis vad jag trodde så fortsätt att läsa!!!! ...okej... Snälla!

Jag ska nog slänga in en eller två redigerade by me...Bilder också! Eller vad tycker ni? Nä just ja, ni kan inte svara haha... Nej men jag gör det så får ni gärna skriva vad ni tycker i kommentar här nedanför??


Bild 1: Tom oc Bill ( Happy)


Bild 2: Automatic... en av mina favoriter !<3


Bild 3 : Den här bilden är inte redigerad, det är bara en bild på min dörr haha, och dom fin fina gitarrerna.


Just ja!! Jag skulle behöva hjälp av någon vänlig själ.
Jag vill nämligen göra om min blogg, n vet göra den lite mer TOP NOCH!! Okej jag drev , men jag vill göra den snyggare. Ni som har följt min blogg sedan allra första början fattar säkert lika väl om jag att min blogg är lite tråkig  längden.

Så snälla ni som kan hjälpa mig!! Kommentera inlägget så kan v byta mejl adresser så kan vi fixa det.
Tack på förhand.

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT                  HHHHHHHH                    HHHHHHHH
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT                  HHHHHHHH                    HHHHHHHH
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT                  HHHHHHHH                    HHHHHHHH
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT                  HHHHHHHH                    HHHHHHHH 
                       TTTTTTTTTT                                         HHHHHHHH                     HHHHHHHH
                       TTTTTTTTTT                                          HHHHHHHH                    HHHHHHHH
                          TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
                          TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
                          TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
                          TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
                          TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
                       TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHH                      HHHHHHHH
                       TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHH                      HHHHHHHH
                       TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHH                      HHHHHHHH
                       TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHH                      HHHHHHHH
                       TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHH                      HHHHHHHH
                       TTTTTTTTTT                                        HHHHHHHH                      HHHHHHHH


Haha vackert hahaha verkligen!! ÄLSKAR ER GRABBAR I TH, ni är alla lika myket värda för mig! Bara att Bill är speciell på ett annat sätt också! När man pratar om TH så är han den berömda Bill Kaulitz, men för mig kommer han alltid att vara Bill personen! Hihi

Ni får ha det så bra, mina hjärtegryn! ( Hjärtegryn??) aja haha. Jag ska nog gå och slagga nu ! Ellersova för er som inte visste vad slagga var !
Som sagt... Ni får ha det så bra så skrivs vi imorgon! Och glömm inte bort att ( om ni kan hjälpa mig att fixa till bloggen så skriv en kommentar!!)

Löve ya Bye

//Nathalie <333


Dagens, länge sedan ?

Jag lovade er för ett bra tag sen att köra en ny dagens fråga så idag kommer en .


En tjej som heter Martina frågade mig en rolig fråga, som jag tyckte att jag kunde svara på.Var ganska nyfiken på mitt eget svar , om jag ska vara ärlig haha.

Fråga: Om du var på en TH konsert och Bill plötsligt tog upp dig på scenen. Hur skulle du reagera? Vad skulle du göra ?

Svar: Haha, ehm... Jag skulle nog börja skaka, och inte riktigt förstå att det var sant... Sen skulle jag nog inte riktigt kunna koncentrera mig på situationen. Haha och få en rejäl hjärtklappning. Vad jag skulle göra? Hmm, jag skulle nog göra det han sa åt mig att göra. Och sen skulle jag krama honom efteråt såååklart haha.
Rolig fråga tycker jag , men ganska svår att svara på eftersom att det är svårt att sätta sig in i situationen.

Information: Ni som inte fick informationen om Dagens fråga när det första inlägget kom så kan ni få det nu som en liten repetition. Om ni har en fråga till mig om TH eller om vad jag skulle göra om jag träffade TH mm... så skicka frågan till mig på mejlen
[email protected] så svarar jag på dom frågorna jag har tid att svara på. Och om ni har något fint citat så kan ni gärna skicka in det så kan jag skriva det på dagens citat.
Tack i förhand för mejl.

Jag slänger nog även in ett dagens citat idag. Oh jag slår på stort här.


Dagens citat.

Citat: "Her love is like the wind... I can´t see it but... I can feel it"

Av: Landon , från filmen A walk to remember.



Som jag skrev i tidigare inlägg så kollade jag på The Departed idag , det var andra gången jag såg den filmen.
Jag tycker faktiskt att den är bra. Jack Nichelson, Matt Damon , Leonardo DiCaprio och Mark Wallberg mm är med i filmen .
Den är lite knepig att hänga med i , men det händer alltid något.
Nu sitter jag och chattar med snälla människor, tack! haha. Och kollar på hemsökta hus på Tv4+, och jag är ju dum i hvudet haha, jag tror ju på sånt som spöken och andar men jag kan inte sluta kolla haha.


Ursäkta för en CP bild, men där ser man iallafall att jag har färgat håret !! Haha det vart mörkt som vanligt (Y)
Men jag tror inte att ni orkar läsa mer av mitt babbel längre haha.
Ni får ha det så bra så skrivs vi imorgon!

BTW ( någon som vill hitta på något sista veckan på lovet ? skriv på msn, sms, ring, eller kommentera här nedan (aa´(Y) Ha det bra)

Puss och kram skummbanan

//Nathalie<333


A dream is a wish your heart makes

Heej heej ,

Hur är det med er kära läsare?
Med mig är det bara bra, sitter och chattar med Josefine på msn , och då är alltid allt bra!
Jag sitter även och lyssnar på musik ( konstigt?)
Jag skulle ha sett ondskan ikväll också , men det får bli en annan gång eftersom att den började för två timmar sedan .
Men jag ska nog slå mig ner med lap topen i knät klockan 21:00 och kolla på the departed på trean tror jag att den gick. Den filmen är riktigt bra har jag för mig.
Men ni får ha det så bra mina små ängar och demoner så skrivs vi senare.*

Puss och kram

//Nathalie<333


Snart är det alla hjärtans dag! eller det är snart en månad kvar, men snart! Jippi eller inte!!

I must have done something right, do deserve you in my life! I must have done something right, along the way!

Jag gör om texten , jag verkar ha gjort allting fel, eftersom att allt bara pissar ner sig!

Love can kiss my ass! AND THATS IT!



Kärleken... tänk om man kunde bestämma sitt liv... tänk om man kunde bestämma sitt liv, vad som skulle hända, men man visste aldrig när! Man bestämde att man skulle få den man älskade mest, men när han skulle komma in i änns liv... det visste man aldrig!

Jag önskar det... att man kunde bestämma allt!



Hoppas ni där ute har mer tur än jag ! Och du Mr, X som kanske inte är så Mr X men iallafall okej , Bill!!! ÄLSKAR DIG!

Puss


Fanfic

Heej heej ,

Folk har frågat mig om att få vara med i min fanfic, men jag kan tyvärr inte ta emot flera människor. Jag skriver den till Josefine lixxom :D

Ha det gött det var allt jag ville ha sagt!!<3

//Nathalie<333


live

Förlåt... förlåt för att jag använder min blogg, som min dagbok!
Förlåt för att jag skriver ut mina känslor i den ?? förlåt

010110

Första inlägget 2010!!!

Hoppas ni hade det bra i nyår!!<33

RSS 2.0