Känslor jag inte kan neka...

Tack Josefine och Mickan för att ni förstår mig. Tack för att ni faktiskt förstår mina känslor för honom.
Tack för att ni lyssnar när jag vill prata om honom , det känns bättre då ! Och jag finns för er det ska ni veta ! Föralltid, forever now , älskar er. Älskade Bästavän / Tvilling/ Hallonpaj och Syster ! Älskar er.

Jag vill att om man ska fortsätta att läsa , så sätter man på den här låten innan! Jag kan inte låta bli att gråta/le / och tänka på honom då jag hör den här låten . Han är verkligen mitt allt... Så för rätt känsla i texten , tryck på Play.




Om man kunde räkna alla stjärnorna, så skulle jag göra det för dig. Jag skulle ta ner dom allihopa för dig. Jag vill bara att du ska förstå. Jag såg dig , du såg mig... det är sjukt. Men du kommer inte ihåg mig! Men jag kommer alltid att komma ihåg dig. För det är du som gör mina dagar till vad dom är. Du är med mig hela tiden , vart jag än går. Du och dom andra tre håller mig uppe då jag vill slappna av och falla. Utan er, bästavän och syster skulle jag vara förlorad.
Jag älskar dig! " Gud är god mot mig!" som sände ner en av hans mest värdefulla änglar på jorden . En ängel utan vingar, en ängel utan gloria. Glorian är gnistan som lyser i dina ögon . Dina ögon lyser i takt med alla änglars glorior. Tänk om jag ändå kunde få säga det här till dig... ansikte mot ansikte.
Jag skulle ta vara på varenda sekund jag var med dig, varenda liten del av den stunden.
Du stod i samma rum som mig, jag var i samma lokal . Jag såg dig, och du fullständigt lyste. Bara i mina vildaste fantasier hade jag fantiserat om den stunden då jag faktiskt skulle få chansen att känna din närvaro.
Jag kommer ihåg första gången jag hörde dig prata! Inte sjunga, utan prata. Nu tycker alla att jag är konstig som kommer ihåg det , och har det förvarat som ett av mina mest älskade minnen . Men det skiter jag i .
Jag satt i mitt rum hos mamma, och lyssnade på Rette Mich , och det kommer upp ett TH TV avsnitt. Jag hade aldrig sett på det förut. Så jag trycker upp den ... Namnet är : "Shopping with Bill!" . Jag börjar kolla och blir helt tagen . Jag fortsätter kolla och jag inser att ni är världens mest underbara killar! Jag skulle ju lika gärna ÄLSKA din tvillingbror på samma sätt som dig . Men nej det kan jag inte , jag har tänkt på det. Varför jag just föll för dig.
Varför föll jag inte för Tom ? Det är för att vi är för lika. Inte utseende mässigt som jag sagt förut, absolut inte.
Men personligheten , vi skulle kunna vara samma person fast du är kille och jag är tjej.
Haha, fy fan vad jag älskar dig, det är ju helt sjukt!
Om ändå ödet kunde ha bestämt att vi skulle höra ihop. Jag önskar det . Jag önskar verkligen det , att det skulle kunna bli du och jag en dag . Men jag är varken vacker, snygg, eller unik , och du har allt det där.
Och visst utsidan räknas, det kan jag inte säga emot . Insidan är dock viktigast . Men kom igen , första ögonkastet måste ju bero på utseendet ! Och där rök mina chanser. Du är allt, du är den vackraste människan / mannen på jorden , och jag är en lort / ute liggare i gemförelse med dig. Jag är som vilken annan person som helst för dig .
Men det skiter jag i just nu ( eller okej det gör jag inte , om jag ska vara ärlig så blir jag riktigt jävla fitt frustrerad av bara tanken ) . Jag vill bara att du ska veta att jag älskar och kommer alltid att älska dig!
Du är min sol, min måne, mina lungor, mitt hjärta, mitt allt, nu och förevigt.

Älskar dig Bill , für immer !



Vad du än gör, hur du än ser ut , så är du fortfarande Bill, och det är han jag älskar ! Inte han i tidningarna, eller han i Tv programmen , det är Bill jag vill ska bli min förevigt.


Jag skulle göra vad som helst för dig, allt. Jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer att förstå. I ich liebe dich Bill für immer und ewig !


Det finns inget vackrare än dig, det finns bara inte det ! Ögon, näsa, mun allt tillhör en ängel.


Bill Kaulitz - Trümper, jag ÄLSKAR dig ! Jag saknar dig... Jag kan faktiskt säga det nu . För i Teorin så har vi träffats. Bara att du aldrig insåg att jag var där ! Jag saknar dig så att det gör ont. Jag får en klump i magen såfort jag hör eller ser dig, och jag börjar tänka på att det är över... När ska jag någonsin få träffa dig igen...

Älskar dig mest av allt, du är luften jag andas, für immer und ewig !

Bill <3

               


Marsipanrosen :*

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen som kan beskriva mina känslor för dig, jag älskar dig mer än livet och det är inte att överdriva. Om jag inte hade dig eller dom andra tre killarna så skulle jag inte leva, inte stå där jag står idag .
Tack så mycket för att du finns! Jag vet att folk tycker att jag är konstig, att det bara är en kändiscrush... Men det är bara jag som vet att mina känslor är äkta ! Jag ÄLSKAR dig, det är sjukt att jag ens kan älska en människa på det här sättet igen . Jag trodde att det var över, jag trodde att jag inte skulle kunna älska en kille på det sättet igen som jag nu älskar dig.
Du är den som lyser upp min dag , jag älskar dig. Jag kan säga det så många gånger utan att det blir uttjatat ! Jag älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar dig . Så sjukt jaa det är sjukt.
Jag vet inte vad jag ska skriva, jag älskar dig , Bill . Inte för att du heter Kaulitz... eller att du sjunger i ett av världens populäraste band.
Jag vet inte hur du ska få reda på det . Men det som hände på konserten i Gbg, du ska bara veta vad det betydder för mig. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till . Jag kunde inte låta bli att gråta. Jag satte mig ner på golvet och bara grät.
Att dina ögon ens riktades dit var helt obeskrivligt. Om jag kunde spola tillbaka tiden så skulle jag spola tillbaka till den stunden , då jag insåg vad som hände. Att du stod där. Ögonen riktade åt just det hållet.
Jag sitter med tårar i ögonen , och lyssnar på Anna Bergendahls låt This is my life.
Jag älskar dig Bill. I Tokio Hotel är du Bill Kaulitz, men jag är kär / förälskad i Bill. Inte Kaulitz, inte sångaren , Bill och ändast Bill! Visst om du inte hade varit sångaren i Tokio Hotel så hade jag nog aldrig sett dig eftersom att du inte ens bor i samma land som jag . Vilket suger , jag vill bara vara hos dig , föralltid.
Innan så värdesatte jag inte någon högre i bandet , men nu gör jag det . Eller jag skulle offra allt för alla i bandet eftersom att ni är mitt liv. Men du äger mitt hjärta, du skulle få lov att skära ut det om du så ville, det är helt i dina händer. Gör vad du vill med det , jag bryr mig inte seriöst.
Om jag kunde lägga mitt liv i  någons händer så skulle det vara i dina. Jag litar på dig, och jag har aldrig träffat dig, vilket gör det hela helt sinnesjukt egentligen .
Jag skulle kunna sitta här och skriva en massa saker, utan att ens få fram det jag vill ha sagt ! Jag skulle kunna säga , jag älskar dig en miljontals gånger, men det skulle fortfarande inte visa min kärlek till dig !
Bill Kaulitz- Trümper für immer in meinem herzen !
Och jag vet att din bror är högt älskad ! Om jag kunde trolla skulle jag få honom att ge sin kärlek !
Om jag kunde trolla skulle jag få dig att se mig, få dig att ge din kärlek till mig. Bill snälla , lägg bara märke till mig. Som jag har sagt förut, jag är inte vacker jag är inte snygg, men jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig så grovt !
Jag hatar att du inte vet om det , jag hatar att du är i ett annat land, att du bor i Tyskland.
Jag vill bara att du ska förstå ... förstå .

Bill Kaulitz, du är min ängel på jorden , mitt solsken på natten , du är den som får mig att orka i skolan , det är din röst jag hör i hörlurarna hela tiden , det är dina ögon jag ser såfort jag sluter ögonen eller låter som falla ner på mobil displayen . Det är ditt ansikte som får mitt hjärta att slå sjukt mycket fortare ! Jag älskar dig Bill Kaulitz, mer än vad ord kan beskriva. Jag ser mig själv i dig. Inte utseende mässigt eftersom att jag ser ut som ett på rökt troll och du  som en av det vackraste änglarna!

PUSS PÅ DIG UNDERBARA VARELSE, ÄNGEL, AVATAR AA VAD DU NU ÄR !!

JAG ÄLSKAR DIG ! :*




JAG ÄLSKAR DIG ! :*


RSS 2.0