Jag är lat...

Japp det har jag konstaterat! Jag är lat... Visst alltså inte på det sättet att jag inte går ut och går och sånt men alltså jag är vaken för länge in på nätterna, jag är en nattmänniska det är bara så! haha. Sen så börjar jag kolla på film sjukt sent så jag inte orkar kolla klart på hela haha! Men alltså... jaa.. Haha

Undrar om man ska orka sminka sig idag :P det tror jag nog :D
Har inget att annat än det att göra i min väntan på att Tilly ska komma. Vi ska kolla på film och bara ta det lugnt lixxom. Det blir väll antingen den ny inköpte filmen Donnie Darko eller Bläckhjärta ( hela den här gången ) haha.

Men om jag ska hinna med allt, för hon kommer om en timme så bör jag börja nu! Jag slänger nog in ett inlägg när hon är här också, kan ta bilder med webbcamen så får ni se våra face!! MOWHAHA nej jag drev..-.-' haha

Men ha det så gött så skrivs vi sen då

puss och kram skummbanan

//Nathalie<333


Bläckhjärta

Hej allihopa,

Jag håller på att dö av trötthet... Men jag ska lägga mig ner ´och kollade på filmen Bläckhjärta. Jag tror att dom flesta har sett den. Jag tycker att den är riktigt bra, har därför valt att ha den på datan. Skådespelare som Brendan Fraser (Djungel George) , Paul Bettany ( En riddares historia) och den här snubben som spelar Gollum i sagan om ringen haha.
 Ni ser en bild här nedan.



Om filmen : 

Huvudpersonen Meggie, 12 år, har alltid älskat böcker. Hon bor med sin far Mortimer som hon kallar för Mo och deras böcker. Modern är försvunnen och inte med i bilden.

Meggie och Mo har en förmåga att kunna kalla fram böckers karaktärer till verkligheten, och äventyret börjar när en gammal bekant till Mo, Sotfinger, knackar på dörren och varnar för en man vid namn Capricorn. Meggie och Mo reser till faster Elinor, som äger ett mycket dyrbart och gammalt bibliotek, och där gömmer Mo boken om vilket allt handlar. Var är Meggies mamma? Vem är Sotfinger? Vem är Capricorn? Är han farlig?

Visst verkar den bra haha ;)



Jag köpte två filmer på stan BTW , The breakfast Club och Donnie Darko!! Två av dom bästa filmerna som någonsin gjorts.
Donnie darko Köpte jag för 49 kr
Och The breakfast club för 79 kr.
 Jag antar att jag ska se dom i veckan!! Älskar dom alltså. Donnie Darko är väldigt Skumm, men man dras medi handlingen på en gång! Och the breakfast club är bara allmänt tummen upp!



Ska mysa ner mig i sängen nu med min nya TH kudde och kolla på bläckhjärta!! Om ni inte ser vilket motiv det är på kudden så kan jag slänga in den bilden. Jag fick kudden av min underbara mamma!
Älskar den tack mamma! Hanne gav mig en gos kommentar idag! Du är verkligen ett riktigt fan gumman , sa hon! Och jag vart skit glad, tack gumman.
Det är skit cool baksida å kudden också men den visar jag senare orkar inte nu. Men motiv bilden kan jag slänga in här nedanför.



Som ni ser så är den här bilden som pryder min underbara kudde. Fast istället för brun/grön, vit och svart så är den på kudden grön.,vit och svart!
Och den är typ sydd i sammet!! Så sjutk skön.



Smell ya later era pundon! haha nej men vi skrivs senare , nu ska jag kolla på den omtalade Bläckhjärta haha ( och ja den här gången ska jag göra det också haha)

Puss och kram skumbanan.

//Nathalie<333


Visst...

... Visst finns det stunder då man tror att man känner en person... men sen visar det sig att den personen beter sig som en aa jag vet inte mot dig.
Jag fattar inte vad jag har gjort.. men jag tänker inte vara någon gullegull person om inte du kan betala tillbaka det pris som man måste betala för att få HA DEN UPPMÄRKSAMHETEN SOM DU EGENTLIGEN INTE FÖRTJÄNAR!!

Jag skulle kunna skriva en jätte text , men vafan , personen förtjänar inte den uppmärksamheten.

//Nathalie<333


092912

Heej heej ,

Nu sitter jag i mormors kök med mormor och morfar. Jag fixade internet på min data nyss för att jag skulle kolla när Berlin murades rasade, och bara så att ni vet så rasade den, den 9 november 1989!! Samma år som gos ungarna föddes (L).

Idag blir det stan med Carro och Tilly... Sen på kvällen blir det bio vi ska se The imaginarium of doctor parnassus.
Med, Jude Law, Heath Ledger, Johnny Depp, och Collin Farrel. Det är ju bara bra skådisar så det blir spännande.

Jag fick en massa försenade julklappar igår!! En Tokio Hotel kudde bland annat och en massa pengar lite godis och en massa mer, TACK SÅ MYCKET alla människor.

Hoppas att ni får en bra dag idag den 29 november 2009 OCH GISSA VEM SOM HAR NAMSDAG!! JOOO JAG

Jag bjuder på en otroligt vacker bild på mig som jag tog med webbcamen igår haha ENJOY puss puss



Puss på er så ska jag gå och platta håret haha!

Puss och kram skum banan !!

//Nathalie <333


Älskar dig

Josefine

Jag kommer typ ihåg första gången vi pratade, det börjae med ett hjärta efter varje mening och nu är det typ tusen!! Jag har aldrig fått såhär bra  kontakt med en människa såhär snabbt förut!! Älskar dig underbara unge! Hoppas du fattar det !! Jag kommer också ihåg nör jag skickade den här låten till dig! När jag hade öppnat mig för första gången till dig och släppt in dig i mitt liv.


Vi har så sjukt mycket saker gemensamt! Älskart, det går att prata med dig om precis allt! Och du lyssnar.
ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DIG GUMMAN!!
Och som sagt " Så länge vi båda andas" och längre än så kommer jag att älska dig!! Du är min underbara Tvilling och så ska det förbli! Älskar dig.



Våra älskade grabbar våra liv, våra hjärtan!
Det var Tokio Hotel som förde oss samman!! ÄLSKAR DOM ÄNNU MER FÖR DET!! För hur skulle jag klara mig utan dig! Älskar dig Josefine för att du är du och alltid finns där för mig!!



ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID OCH EVIGT!!

// Nathalie<333


Haha lev livet ! eller hur?

Haha jag sitter i min säng, jag valde att kolla lite på youtube innan one tree hill.
Jag hittade ett videoklipp med TH från när dom var i spanien på Talk show haha , och jag tror jag dör , vad killarna har varit med om mycket. Haha, det är inte alla som får sitta och prata med små dockor på bordet som sen försöker lära dig spanska!! Skit roligt när Bill ska testa prata spanska han bah ; Blarabahhgafaaa typ hahahaha

 

Underbara grabbar! Älskar er sjukt mycket bah så att ni vet det!!

Puss och kram

/Nathalie <333


Öhh?

Nu är det någon inställning som har skitit säg här på min data haha. Texten har blivit skit liten svårt att se vad jag skriver. Men texten är iallafall snygg (Y). Jag vill gärna lösa felet så att jag kan se vad jag skriver idag haha.
MSN funkar perfekt det är internet som har anpassat sig efter en helt annan storlek haha! GRATTIS (A)

Jag var uppe sjukt länge igår och kollade på OTH , jag hade inget annat att göra, jag skulle ha kollat på en film som heter Tropic Thunder på TV men jag började kolla på OTH när pappa satt och kollade på hockey , så när jag skulle se tropic thunder så var jag helt inne i OTH så det får bli Tropic thunder en annan gång.

Vad händer idag då? Ska ni åka någonstans? Kanske inte orkar vara hemma något mer eftersom att ni har varit hemma hela veckan utan att ha träffat era kompisar! Det är ungefär i den sittsen jag är.
Jag orkar inte vara hemma missta mig inte, jag älskar att vara hemma, men kanske inte en hel vecka isträk utan att ha träffat polarna.

Aja, jag får se hur det blir, jag förstår mig inte på upptåget så jag måste ju först och främst förstå mig på det!
Men jag ska nog kolla på OTH eller på youtube nu!

Ni får ha det så bra så skrivs vi sen , Puss och kram

//Nathalie<333


Glöm!?

Okej alltså...
Glömm den där Hannah från inlägget innan, det finns ingen Hannah! Men jag var ju tvungen att ta ut min ilska på något.

Aja, nu sitter jag iallafall och kollar avsnitt från ONE TREE HILL som jag missat fårn tidigare säsongerna! Är inne på säsong fyras missade avsnitt.
Har suttit vid datan nästan hela dagen, och chattat med Josefine!!(A) älskar diig underbara unge, bah så att du vet det! Jag vill åka nåognstans imorgon... pallar inte vara hemma har varit hemma hela veckan ( misstolka inte) jag älskar att vara hemma, men när man inte har träffat sina kompisar på flera dagar så blir det tråkigt i längden. Hoppas på att få sova hos någon. Men jag vet inte hur man tar upptåget... lite frustrerande haha. Kommer gripas av total panik när jag ska dit. Men aja, jag ska jogga också någon gång!! Jag har börjat tappa tränings inställningen! Jag måste börja skaffa gym kort också!

Men nu ska jag fortsätta att kolla på OTH! Vi skrivs sen, och glöm Hannah hon finns inte, jag tycker inte att en låtsas tjej ska få ta skiten från va en riktig tjej som inte kan stå för sina misstag har gjort.

Puss och kram ha det så bra!

//Nathalie<333


HANNAH HANNAH

Nu är jag så jävla trött på henne jag kan inte hålla allt inom mig men nu ska jag släppa ut det mesta iallafall. Som jag vill ha sagt den här HANNAH!! Se där jag nämde ett namn " nöjd nu"?
Du är en falsk jävla bitch, jag hatar dig och jag fattar inte varför jag började prata med dig!!!! IDIOT OCH EN MASSA ANDRA ÄCKEL ORD!!!

092612

Sitter i min säng och lyssnar på Don´t Jump, är på det humöret just nu... Fattar inte att det finns så många falska människor det är ÄCKLIGT!
Aja jag har klagat för mycket här på bloggen och det blir lite tråkigt i längden.
Det är redan den 26 december, det är sjukt vad tiden går snabbt om man tänker efter.
Neej usch nu måste jag byta låt, får ont i magen och blir typ gråtfärdig...
Det är så svårt att hålla allting inom sig! Alla säger alltid , du kan prata med mig om allt.
Och vissa kan jag det med, men vissa "personer" (vi ska inte nämna några namn nu) har bevisat att jag vet inte om det går. För att en sak förändras snabbt till något annat, och senblir det min version som är den påhittade.
Jag vet inte varför jag inte saknar någon just nu... Jag brukar alltid sakna någon, såhär i slutet av veckan men just nu så är det bara jag som behöver mig själv ( ego jag vet men sant.)
Jag vill vara starkare, starkare än vad jag är och säga sanningen om vad jag tycker när folk frågar om vad jag tycker om saker och ting.
Men jag bryr mig mer om andra än om mig själv, vilket kanske inte är så bra... Men jag tycker att en speciell person kan sluta utnyttja det och kanske finnas lika mycket för mig om jag är för den personen.
Jag vill faktiskt inte ha några kommentarer efter det här inlägget om vem den här personen ifråga är, eller vad det gäller, jag är här på bloggen för att skriva av mig, och det är ni som väljer om ni vill läsa , inte jag .
Men ni som känner mig, snälla ta lite hänsyn iallafall, till att jag bryr mig mer om andra än om mig själv och det svårt för mig att inte göra det.

Haha jag kanske borde döpa om min blogg till depp bloggen haha.
Men jag ska iallafall berätta om något roligt... Hmm, okej låt mig se.
JAG PRATADE MED JOSEFINE FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ AS LÄNGE!!=)
Men mitt internet la av stup i kvarten så vafan... Jag gav upp efter ett tag så jag och Josse sa godnatt via sms!! Haha det kallar jag FAIL.. haha.
Men jag hade saknat henne något sjukt!
Idag är jag typ sjuk... jag har ont i halsen som in i hel*ete, Huvudet dunkar, jag snorar och hostar hela tiden. Jag har lixxom inte gått upp ur sängen än.. Och jag vaknade för typ tre timmar sedan.
Jag orkar inte röra mig, mina ben bah : GAH typ dom vill inte röra sig haha.

Men nu ska jag nog försöka ta mig upp och äta något... Jag slänger in en bild på älsklingarna här nedanför så inläggt inte blir tomt och tråkigt haha.


Juste jag glömde säga att ( okej alla antecknar för här kommer lite intressant vetande)
Jag glömde nämna att jag NYSER hela tiden också!! Det tar som fan på halsen.
Haha wow, alla ni läsare vart säkert jätte oroliga nu och bah ; ooh nej stackars nathalie eller något i den stilen... HAHA

Men nu får ni hade det så bra! Så skrivs vi senare om hur min lördag har varit. Och som sagt jag ska väl åla mig upp ur sängen sätta på mig min TH tröja och sedan gå ut till köket för att hitta något ätbart!!^^¨

Haha ha det så bra så skrivs vi sen , puss och kram

//Nahalie <333


SAKNAD...

Tjenare alla monster diggare,

JAG SAKNAR JOSEFINE SÅ JAG TROR ATT JAG DÖR!! Jag har typ inte pratat med henne på hela veckan!! Eller jag pratade med henne i telefon en gång efter jag hade brutit ihop... Mer än så har det typ inte varit :( Gumman jag tycker att du kan logga in på msn snart!! =) <3

Men nu i min väntan så ska jag fortsätta att lyssna på ÄLSKLINGARNA , och ett dagens citat kommer upp också haha =)



Här kommer dagens citat , jag satt och kollade igenom galleriet efter bra citat och hittade en massa söta och fina citat om kärlek, men det var ett citat om LYCKA som jag valde. Det är ett citat jag tycker passar in i min situation... Fast lyckan tycks inte skvätta tillbaka till mig jag måste vara väldigt nogrann när jag sprutar parfym verkar det som haha. Ni kommer fatta om ni fortsätter ner och läser CITATET.



DAGENS CITAT:

CITAT: "Lyckan är som en parfym , du kan inte spruta den på någon annan utan att några droppar skvätter tillbaka på dig själv."

Av: William Shakespeare

Fattar ni nu!? Jag tycker att det citatet är otroligt fint, men det kanske bara är jag!? Haha

Jag hade tänkt att fixa med en dagens fråga, men jag har inte kollat min mejl för att jag inte orkar! Haha
Men jag lovar att det nog kommer sen .

Ha det så bra PUSS OCH KRAM

//Nathalie <333


Tummen upp för JUL

Heej allihopa,

Julafton var tummen upp iår!
Jag fick pengar till mini lap top ( som jag sitter vid nu btw, bild kommer längre ner i inlägget). Jag fick kläder och örhängen! Jag bytte mina örhängen för första gången igår!! Det var nervöst ska jag säga er haha.
Jag har redan fixat in internet och msn i min lilla lap top.
Hoppas att ni också hade en mysig julafton. Kalle var lika bra som alltid haha.
Jag börjar alltid att skratta när den där hackspetten ska ta livet av sig med en snara runt halsen och pistol till huvudet. Såå sjukt sööt!

Men nu ska jag fortsätta att njuta av min nya mini laptop ( min älskling , OKEJ BILL ÄR MIN ÄLSKLING men haha!)
Här kommer bild på min sexiga lap top haha ^^)

LIXXOM RAAAWR!! Du kan inte göra annat än att ÄLSKA den!


Som sagt nu ska jag fortsätta att njuta utav skönheten här ovan!

Puss och kram!

//Nathalie<333


Breaking apart

I´m breaking apart, I´m breaking apart, nothings gonna change that , I´m sorry but it´s true.
Some feelings I just can´t denay , I just can´t stop the tears running from my eye.
Don´t break me even more, cause I can´t take it anymore.
I just want everything to be like it was before, no battles, no competitions, this is just pain! A pain that never gonna stop!
I´m Sorry... I will give up, I surrender!


(ursäkta den dåliga texten ville bara skriva av mig, vart istället en engelsk dikt)

Min svenska översättning:

Jag bryter isär, jag bryter isär, inget kommer att ändra det, jag är ledsen men det är sant.
Vissa känslor som jag bara inte kan förneka, jag kan bara inte stoppa tårarna som rinner från mitt öga.
Tär inte på mig något mer, för jag orkar inte mer.
Jag vill bara att allt ska vara som förut, inga strider, inga tävlingar, det är bara smärta! En smärta som aldrig kommer att sluta!
Jag är ledsen... jag ger upp, jag ger mig!



Älskar Dig Bill Kaulitz!! Det kommer du aldrig att få veta... men det är bara så !!

Du är mitt liv, mitt allt !! ÄLSKAR DIG BILL KAULITZ TRÜMPER!! <3

//Nathalie <333


GOD JUL!

HUR ÄRE MINA ÄLSKADE LÄSARE!?

Med mig är det bara bra! Det är ju Julafton och det stökas för fullt här i köket, Grinchen står på i vardagsrummet och jag har bytt örhängen i öronen för första gången! Fick dom i julstrumpan av "tomtenissen" haha.

Jag är fortfarande arg , men det är lugnt nu idag för att det är julafton! men imorgon kommer det gå över till samma gamla vanliga humör...

Jag har hittat en data som jag vill ha, pappa och min morbror har hjälpt mig att välja ut den, jag hade jätte många olika val möjligheter men jag hittade en som var billig och pappa säger att den verkar skiiit bra så (Y) tummen upp för det.
Klicka på bilden för ett större format!




Hejdå och GOD JUL på er , snart börjar Kalle anka wow yeah!!


//Nathalie<333


23 December



Dagens citat blir:

Citat : " Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig" . Ur Om jag kunde drömma av Stephanie Meyer.

Ha det bra allihopa så ska jag fortsätta köra Bingo Lotto med familjen.

//Nathalie<333


Låt mig...

LÅT MIG SJUNKA GENOM JORDEN OCH ALDRIG KOMMA UPP IGEN...


Dagens...

... ska jag ta och börja med nu!! Tro det eller ej, men jag har ganska många läsare som jag är stolt över att ha.
Och jag la ut min mail adress i något tidigare inlägg, så jag får lite frågor om vad jag ska skriva, eller om jag kan skriva olika saker.
Så idag börjar jag med dagens fråga!!




Jag valde bara slumpvis vilken fråga jag skulle ha och jag fick tag i en riktigt bra.

Fråga: Om du fick välja vilken medlem i TH som du ville spendera en hel dag med, vem skulle det vara ? Och hur skulle du vilja spendera den ?

Svar: Haha den första frågan var inte så svår, även fast jag ÄLSKAR alla i TH så är Bill min absoluta favorit och jag skulle välja honom. Och som svar på den andra frågan så har jag tänkt ganska mycket på det här.
Jag tror jag skulle vilja spendera dagen bara genom att lära känna varandra, alltså inte gå på bio eller nått sånt utan bara sitta och prata! Sen på kvällen så skulle man kunna äta middag. Då kan man ju trotts allt prata.

Jag tyckte om det här med dagens fråga!!! Jätte roligt att få svara just på era frågor !!

Hoppas på flera!! Puss ha det gött

//Nathalie<333


"Det här är mitt liv, jag lever min dröm! Jag har tagit mig hit utan rast eller sömn"

Heej heej ,

Idag blir det tydligen Bingo Lottos uppesittar kväll som syns på TV skärmen . Föräldrarna har köpt bingo lotter haha. Just nu står min Pmamma och fixar med granen . Det blir plast gran , inte lika mycket barr haha.

Jag hade tänkt att jag skulle bjuda er på en julklapp här. Ni får en otroligt sexig bild på mig! GOD JUL BLOGGEN



Är det bara jag som inte känner att det är jul imorgon?? Det kommer säkert senare ikväll , när det blir mer julstök här hemma.
Pappa ser fram emot att göra julmat haha, han är så go.
Jag ska fira julafton två gånger iår! Imorgon den 24 December och sen när jag kommer till mamma.
Hoppas på pengar så att jag kan köpa min Mini-PC, då blir det mer bloggande!!
Och säkert mer Fanfic skrivande, vilket jag ser framemot!! Jag har kollat på några öaptops som jag tycker verkar bra!(Y),
Tur att man har en Morbror som typ är expert på datorer och sånt, som jag inte alls förstår mig på.

Men nu ska jag inte blogga mer, jag kanske hinner blogga mer ikväll, annars så får jag väll säga GOD JUL alla kära bloggläsare!!

//Nathalie<333


kommer inte på en rubrik

Heej heej ,

Jag vill se den här filmen Public enemies. Måste fan se den snart , känns lixxom som om alla har sett den förutom jag haha.
Men jag orkar inte blogga mer.



Puss och kram

//Nathalie<333


ÄLSKAR DIG, Tvilling

JAG ÄLSKAR JOSEFINE! 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 TUSEN GÅNGER RUNT JORDEN OCH UNIVERSUM OCH ÄNNU MER ÄN DET!!
ÄLSKAR DIG UNDERBARA UNGE!! HOPPAS DU FATTAR DET!!


Första april!!? Neeej!!

Heeej heej ,

Fortfarande kvar på pappas jobb... Han lurade mig den jäveln...
Han bah : du måste hålla in zoegas knappen för att få någon choklad.
Och jag är så dum i huvudet så jag står och håller in den där knappen, så när chokladen är klar.
Han bah: Neej jag skojjade bara,du behöver inte hålla in den!!
Jag bah : MEN ÅÅÅÅÅH
Då hade jag stått där som en idiot och tryckt på en SKYLT!!!


Haha puss på er underbara människor trotts att jag vet att det är en falsk brud som läser, som bara kan ta sig i ändan och dra åt pipsvängen!!



P.S. har jag nämt att jag ÄLSKAR Bill Kaulitz??

//Nathalie <333


Vem är det som är falsk egentligen?

Kalla inte folk för falska!! För det är du med, du märker ju själv att du är uppbyggd på en lögn...

ARG!!

Har ni sett "Supersnälla silver Sara och stål Henrik" någon gång? Sara blir ju Super sura sunk Sara när hon är arg!! Och henne vill man inte bråka med!! Men det var inte det jag skulle skriva om nu..
Men jag ska skriva att jag är ARG, så arg så att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta!
AJA, man kanske inte ska lita på människor hela tiden!!

men ni får fortfarande ha det så bra så skrivs vi senare!!

 HAHA SUPERSNÄLLA SILVER SARA OCH STÅL HENRIK!!! TOPP NOCH

//Nathalie<333


092212

Heej heej,

Jag sitter på pappas jobb! Flera år sedan sist... Det roliga är att alla typ vet vem jag är men jag vet inte vem någon är haha! Tilly och Carro kommer hem till mig ikväll!! Längtar som fan , ska bli så sjukt kul! ÄLSKAR ER TJEJER! Carro har inte varit hemma hos mig någon gång där jag bor nu. Är lite nervös över det, Tilly däremot har varit hemma hos mig kanske tre gånger, men jag är typ lika nervös varje gång haha.
Dom pratar hela tiden i telefon här...haha. Det påminner mig lite om praoen, fast då fick jag inte bara sitta vid datan , utan då sprang jag omkring  och skrev ut nyttja kort efter nyttja kort haha.

Jag är typ över trött, sov knappt inatt och gick upp klockan sex för att åka till skolan med pappa.
Vi hade skolavslutning idag!! 8 VGn i betyg!! Sen fick jag dock tre IGn men men... Jag kommer iallafall att få 500 kronor för dom här VGna !! THATS GOOD!
Att jag änns orkar blogga idag! Nu finns det typ inte en själ ute i världen som vet varför... jag tänker inte besvära någon med problemen ändå, haha.

Kollade på Tillys mini lap top idag också , och jag har nog bestämt mig att efter jul så blir det en mini lap top som jag köper (Y). Helst en svart, men en vit skulle sitta fint också haha.
Men jag är rädd att om jag köper en vit, rosa, eller blå så kommer jag att i slut ändan tröttna på färgen. Men svart kan man inte tröttna på enligt mig. Så en svart blir det nog. Jag måste bara hitta en modell som jag vill ha.

I övermorgon är det julafton btw hahahaha!! Längtar faktiskt inte så sjukt mycket, men jag längtar ju såklart, jag vill ju veta vad som gömmer sig under dom fina omslagspapprena haha, om jag inte bara får pengar (Y) då kommer det nog i små kuvert, haha. BTW, det här med lap top, är det någon som läser min blogg, som skulle kunna vara så snäll och berätta för mig vart man kan köpa klister märken som man kan placera på lap topens lock?? Jag vill ha ett med Tokio Hotel , men jag vet inte var man köper eller beställer sånna ?? Behöver verkligen er hjälp !!

Men nu ska jag inte blogga mer, det blir nog ikväll när jag är med Tilly och Carro , då kan jag skriva vad jag fick i mina fina paket av dom... Jag måste btw slå in deras ( woops har inte gjort det haha)

Men ni får ha det så bra så skrivs vi ikväll!!

(Slänger in en bild på darlingarna!!)


//Nathalie <333


ÄLSKAR!! LIEBE!! LOVE

JAG ÄLSKAR DESSA PERSONER!!

JOSEFINE
CAROLINE
MATILDA!!

ALLTSÅ TACK FÖR ATT NI ALLTID FINNS!!<3

091912

Heej heej ,

Idag är det 5 dagar kvar till Jul, och jag ska på bio med sötaste Carro!
Vi ska se Paranormal Actvity , som jag skrev om för några inlägg sedan då vi såg den hemma hos henne. men nu vill vi se den på bio, bara för känslans skull och bio slutet.
Vi kommer att skämma ut oss så in i helvete!
Jag skriver mer ikväll efter bion hur filmen var på bio.
Bild från Mamma Meze i somras!! SAKNAR!!

En liten bild på sötnosarna var det längesedan jag la ut nu så en sån får också komma me!!


//Nathalie <333

God dagens

Hejsan allihopa,

Jag tänkte lägga in dagens och gårdagens låt här , så att alla får njuta av Jared Letos vackar stämma!! Han ser ju inte så illa ut heller ;) haha.
Men han kan fortfarande inte toppa Bill! Bill är hetast och kommer att förbli det!!

From Yesterday- 30 seconds to mars


Ha det gött

//Nathalie<333


Bilder

Här är bilderna Josse haha hoppas dom syns

DÄR KOLLA MAGEN KOOOOOOOOLLA

your BABY JOOOOOSSE

ALLTSÅ DREGEL

TOM!!!

SIISTA BILDEN!!!


//Nathalie <333


JAG ÄR TRÖTT...

...PÅ ALLA JÄVLA LÖGNARE!!! Vår vänskap bygger på en lögn... Jag orkar inte mer nu.
Jag tål inte mer skit än vad jag har fått, jag tålde inte änns det.
Kanske jag borde ge upp, men nej, det visar bara hur jävla svag jag är så glöm det.



Hej hej på er kära läsare, hur äre med er?
Ursäkta för utbrottet där uppe , det var inte meningen.
Jag var uppe till 5 inatt, med min syster. Vi kollade på One tree Hill den mesta av tiden, och jag skrev FanFic också.
Det tog fem timmar att skriva den här delen, det var ganska svårt haha.
Nu sitter jag i soffan meed mina småbrorsor som kollar på Svampbob haha.
Dom skrattar lite titt som tätt.
Idag är det tredje advent, nice nice nice. Blir det till att tända det tredje ljuset, kom ihåg att alltid ha en vuxen med dig när du leker med elden !! haha nej jag drev, jag tror inte att någon under tio läser min blogg.
Men men, jag försökte den här gången också... att skriva ett långt inlägg, men det gick ju sådär haha.

Puss ha det så bra !!

//Nathalie<333


13 Dagar kvar...

... till Julafton. Det är riktigt härligt. Någon mer än jag som bara älskar dagen innan julafton. Man sitter och kollar på Grinchen eller något liknande och man kommer in i den här underbara julstämningen.
Jaja, jag älskar det iallafall.

Nu sitter jag och kollar på TH videos, dom är väll för söta.


Men nu ska jag fortsätta att kolla på TH videosarna, och börja skriva på del 36 i min FanFic.

Ni får ha det så bra så bloggar jag mer sen .

//Nathalie<333


En glad...

... jag sitter här framför datan. Dagen har varit bra idag! Jag och Tilly var ganska jätte flumm hela dagen.
Vi snackade bland annat om att Tilly bär på Carl jans barn , och att Jesus bara var en konspiration haha.
Nu sitter jag och skriver på min FanFic :
www.Tokiohotelff.blogg.se
Blir en lång del idag.
Vad har ni gjort idag då?

Tråkigt inlägg idag men det har inte hänt så mycket.

Hoppas ni har det bra allihopa så kommer det säkert en massa mer inlägg sen ;)

// Nathalie<333


F*TT DAG

... Rent ut sagt! Varför går man och tror att dagen kommer att bli såå bra, och sen bara skiter sig allting, mardröm på natten och man får inte en jävla blund i ögonen , och sen en mardröm på dagen , som dess utom är verkligen. Hur fan ska jag klara av det här... Om han åker in så kommer jag seriöst att...aa jag vet inte.
Nu säger alla att han inte kommer att göra det och det får vi verkligen hoppas. Jag pratar då om Tom Kaulitz och insidenten på bensinstationen i April.

Älskar er Grabbar så groovt mycket ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig... Hoppas på att nån gång på säga tack till er för allt ni har gjort. Älskar er, och det kommer att gå bra... måste bara fortsätta att intala mig det !!

Men ni får ha det så bra så skrivs vi väll senare antar jag .



Godnatt Puss puss

//Nathalie <333


Julen är på väg

...det märker man! Det är knappt något kvar att göra i skolan! Jag har bara ett arbete om ideologier som ska in nästa vecka, men som jag kan skriva på datan. Och ett matte prov i slutet av veckan.

Och idag var det en riktigt Nice dag. Det började med Bild, B.språk och sedan Teknik.
Efter det så skulle vi ha håltimme i typ två timmar. Men jag och Tilly skulle ända iväg om två timmar och en kvart så vi fick skippa svenskan för våran svenska lärare om vi arbetade lite med vårat svenska arbete på den håltimmen vi hade.
Vi sa såklart ja, och han trodde inte att vi skulle hinna klart... MEN vi hann klart, så han vet inte vad han ska ge oss för uppgift imorgon.

Just ja, VARFÖR åkte vi från skolan tidigare än alla andra?
Jo för vi skulle ner till stadsteatern! Den bästa platsen här i stan haha, jo just för att det är en teater.
Där fick vi träffa tre skådespelare, en producent och lite annat folk.
Dom läste upp en pjäs som dom skulle visa för 8:or och 9:or nästa år ( i januari).
Dom var så sjukt duktiga och jag kan säga er att, jag är verkligen så sjukt mycket mer taggad på att bli skådis nu!

Men ni får ha det så bra och njuta av den lugna tiden i skolan ( om ni har en sådann tur som jag )

Puss puss

// Nathalie <333


Bilder och Bio

Hallo Hallo Hallo!!

Längesedan nu;) inte sant??
Aja, jag ska bara berätta lite kort om gårdagen och dagen.
Igår började med skola som vanligt, skrev en och en halv sida på min engelska spökhistoria ;)
Sen efter skolan så vart det bio med syster och Tilly, vi såg filmen 500 days of summer.
Den var sjukt bra!! Jag och Tilly satt typ och bah : naaaw, men ååh, neeej , guud vad söööt hela filmen aahhahahaa
Sen på kvällen så sov min syster inne hos mig. Och vi kollade lite på World stage med Green day på Mtv.
Sen somnade vi... Och idag känns det som om jag bara har suttit vid datan ahaha.
Men jag och Josse hade typ inte chattat på sjukt länge så vi gjorde det, jag skrev en hel del fanfic delar.
Sen nu sitter jag här och min syrra ligger bredvid mig.
Jag ska snart gå och lägga mig, jag ska nämligen på julmarknad imorgon med mormor och syskonen.

Josefine gjorde två sjukt gulliga bilder till mig!! Tack så mycket älskling vart skiit glad!!

Här kommer dom :

Sööt


Här kommer min favorit!!!<3



PUSS OCH GODNATT VI SKRIVS NÅN GÅNG!

//Nathalie <333


RSS 2.0