Kenza

Heej,

Jag vill bara skriva om en tjej här som jag avgudar!
Kenza! Alltså hon verkar vara en av dom mest underbara personer i världen! ( Bortsett från Matilda)
Alltså jag älskar hennes klädstil, och hon verkar vara så mysig att vara med när man ser henne vara med sina kompisar!! Synd är att jag nog aldrig får träffa henne... Hon förutom Tokio Hotel är lätt min förebild!!
Alltså finns det någon vackrare än Kenza! Hmm svårt att tro.
En grej som jag skulle vilja göra är att ( om jag fixar ihop ett band) få spela för henne på hennes födelsedag typ nästa år!! Alltså typ om hon kanske ville ha som en liten fest så skulle jag lätt ställa upp och komma dit för att spela för henne.!!

Om du läser Kenza så vill jag bara säga ( Tack för att du är en sådann otrolig förebild och hoppas att du nappar på mitt erbjudande om spelningen! Så att jag kan få träffa dig!<33 Puss Kenza och tack för att du finns!)

Och puss på er som läser.

( Klicka för en större bild på söckersöta Kenza!!<3)



Bilresa,Tokio Hotel,Poster,OKEJ

Hej alla glada, alla sura, alla ledsna OSV... :D

Jag hade skrivit ett sjuukt långt inlägg men datan lixxom, hade ingen lust med mig idag!
Jag tänkte skriva att jag hade varit dålig på att uppdatera,men... Jag skaffade ju bloggen igår så det är ju väldigt bra ändå!
Jag har nyss kommit hem till mamma efter att ha varit i skolan... Har varit en ganska ansträngande dag!!* PHU* Nej jag skojade den har varit riktigt soft!!
Vi hade VÄRSTA håltimmen innan lunch så jag,Matilda och Caroline stack hem till Matilda, satte på filmen Peter Pan och käkade nudlar! Haha nostalgi på höög nivå. Har fan inte sett Peter Pan på typ sjuukt många ÅR!!
Sen var det bara att pallra sig tillbaka till skolan och sätta sig bakom skolbänken igen.
Men jag söker ju fortfarande bandmedlemmar... Jag sitter bara och väntar på att det ska höra av sig några stycken som är sugna på att starta ett band! men det är ingen som är det verkar det som ( okej jag skaffade fortfarande bloggen igår så jag fattar inte varför jag sitter här och klagar) Jag har dåligt tålamod helt enkelt.
Jag köpte tidningen OKEJ efter skolan idag. Bra och billig tidning. 29 kronor köpte jag den för.
Det var nämligen en liten artikel om Tokio Hotel och att dom äntligen var tillbaka med nytt album. Det var en poster också!! Jag ska lägga ut en bild på den i slutet av det här inlägget.Det var en bild på dom och deras nya stil. Dom är bara så balla så jag vet inte vart jag ska ta vägen haha.
Men nu ska jag nog passa på att träna lite på engelskan som vi har till imorgon, tills pappa kommer och hämtar mig för att vi ska åka hem till åkersberga.
Jag vet inte om jag kommer vara kapabell till att sitta vid datan ikväll... Pappa kanske vill ha sin dator, :P haha.
Men nu ska jag gå och fixa min engelska sen ska jag fixa in fler Tokio Hotel låtar i mobilen sen är jag redo för en timmes bilresa hem till åkersberga!! Tjingeling och hare gött alla...ja vilket humör ni nu är på.

 ( klicka på bilden för större format) Så såg postern ut i OKEJ om ni gillar den så spring ner till affären och köp tidningen OKEJ ; 29 kr. Riktigt snygg ha på väggen.

(Klicka för större format) Framsidan av nya plattan!! Aautomatic! Fan längtar tills jag får den, så jag bara kan ligga hela kvällarna och Njuta av det bästa bandet i världen!!

//


Söker bandmedlemmar!!

Hejsan,

Nu skriver jag igen pågrund av en liten fråga jag har till er... Jag söker nämligen en gitarisst,en basist och en trummis som skulle vilja joina mig och starta ett band. Vi ska typ köra Tokio Hotel låtar ,och kanske om det finns någon som är bra på det så ska vi göra egna låtar... Juste dte kan till och med vara så att jag söker fyra personer för vi kanske skulle kunna ha en låtskrivare också!!
Hoppas ni är sugna på det. Helst så ska ni bo runt Stockholm, Uppsala för jag bor i åkersberga och Uppsala.
Vidare information får ni om ni mejlar mig på [email protected] och då kommer jag att skicka bild på mig också. Jag kommer säkert att ladda upp en bild på mig på bloggen lite senare.
Hoppas ni är intresserade, om jag inte har sagt det så har ju jag tänkt att sjunga. Jag kanske inte är bäst på att sjunga men jag får lektioner av min plastmamma, som är sjukt duktig på sånt och om jag ska lita på hennes omdöme så sjunger jag bra, men jag kanske ska få börja ta riktiga lektioner också.
Men det här är ju bara på kul också, fast vi kanske kan ställa upp i olika små konserter det skulle vara kul ju:D
Hoppas att ni nappar på det här, för jag vill verkligen ha något att göra på fritiden!


Ny...Sak

Heej heej igen,

Nu har jag fixat en liten sådann här, hur ska man skriva en sånhär, underskrivt där det står typ ( puss och kram//) ja ni fattar.
Jag tänkte bara sätta in den här så att ni får se, söta/snygga/ sexiga Bill Kaulitz får stå för bakgrunden haha:D<33
Vad tycker ni?? Jag ska göra den mindre till nästa gång men jag tycker iallafall att den vart ganska snygg:D
Jag rekomenderar www.Picnik.com rolig sida.

//

Hejsan this is me

Heej heej,

Det är Nathalie som har bloggen som skriver här nu!!
Jag har nu fått hjälp av två stycken otroligt snälla männsikor!! Kolla in deras bloggar!
www.Twilightskane.blogg.se
www.Twilightfanfic.blogg.se

Jätte snälla är dom! Tackar så hemskt mycket med design och placering av header!!
Jag heter som sagt Nathalie och jag är 15 år jag fyller 16 den 23 mars, och då kanske jag ska få ta hål i ögonbrynet,JIPPI! Men nu i helgen så blir det hål i öronen. Jag har haft det förut men det blev infekterat så det fick växa igen. Men nu ska jag få igen jippi. Min favorit film är Twilight, min favorit bok är Twilight och mitt favorit band är TOKIO HOTEL!! Men jag älskar också Muse, ska på Muse konsert nu i Oktober med min underbara vän Matilda.

Jag är också en tjej som har haft otroligt dåligt självförtroende! Men sen jag började lyssna på Tokio Hotel och prata mera med Matilda så har allt blivit såhär mycket bättre, jag har börjat köra mitt eget race lixxom jag klär mig som jag själv vill och jag ska färga håret som Bill hade förut eftersom att han har bytt frisyr nu. Svart med vita slingor! Men jag hoppas att ni kommer gilla bloggen. Jag ska väll fixa något som jag skriver som underskrivt men änsålänge får det väll stå såhär!


Puss och hej

                 // Nathalie <3 Tokio Hotel


RenoverinG! :D

Renovering Pågår! :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0