Jag har säkert...

...Blivit dömd till att föralltid vandra på den här jorden, som en kort hobbit!
Jag är nog en av Sveriges kortaste ( icke dvärgar) kvinnor. Jag har såklart inte emot någon som är kort, jag tycker bara att det är skönt när jag ser någon som är kort, för då tänker jag alltid " Åh någon som är i min storlek men lika glad för det!". Men jag trivs inte med att vara kort.. nej inte alls. Jag vill vara åtminstone 1,70, men nejdå, jag är nu 1,64 :O Vafan är det för längd, min lillebror som är 8 år , är fan snart lika lång som jag...
Och om Bill ska gå omkring i klackar nu, så blir ju han skit låång... Och jag jätte kort, och han vill nog inte ha en kort och tjock brud haha.

Men nu till ett roligare ämne.
Vad har ni gjort idag då? Kanske njutigt av den härliga fredagen? Eller har den inte varit trevlig utan som min helt odräglig!!!
Jag var i skolan, och var så sjukt nära på att slå upp min Svenska lärare ( som jag alltid är) för att han är en idiot.
Sen efter skolan så gick jag för att hämta lillebroderna min. Efter jag hade hämtat upp honom med Tilly vid min sida så var det bara att marschera till bussen och möta upp mammsen och Viran på stan. Det var nämligen dags för spruttagning. Svininfluensan är ju som alla vet ett populärt samtals ämne nu, och det var det jag vaccinerade mig mot.
Nu är det bara att hålla tummarna att det här vaccinet hjälper mot den fruktade influensan.

Någon mer än jag som ska kolla på IDOL ikväll?? Jag hade tänkt att jag kanske skulle köpa något att tugga på till programmet, men jag känner mig ( ÄR) så tjock så jag dissade den tanken och fortsatte att gå omkring med mina tankar om Bill istället.

Någon som kanske vill träffas på jullovet? Då menar jag kompisar:D Jag kommer nog ha tråkigt då så jag behöver någon att vara med!!

Men nu ska jag socialisera mig med Josefine på msn.

Ni får ha en bra fredag!! Puss och kram.

//


Kommentarer
Postat av: Josefine Kaulitz <3

DU ÄR INTE TJOCK!!!



jag skulle MER ÄN GÄRNA vilja vara med dig på jullovet :D:D:D

Men vi måste snacka på telefon nån gång :D skulle vara kul

<3333333333333333333333333

2009-11-06 @ 19:16:47
URL: http://kaulitzjosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0